DanHegn ApS

– Smedejernsarbejde i høj kvalitet

Hos os kan du få det, præcis som du vil have det…

Vi leverer topklasseløsninger inden for Skydeporte, Dobbeltlåger, Havelåger i smedejern, smedejernehegn samt Raftehegn og Panelhegn med det primære fokus på smedejernslåger, hegn og skydeporte.

Hos DanHegn kan vi tilpasse produkterne efter dine ønsker, og vi garanterer altid et flot resultat med mange års levetid uden vedligeholdelse.

Siden 2004 har vi samarbejdet med private, industri og erhverv omkring store såvel som små projekter, og vores udgangspunkt er altid kundens tilfredshed. Derfor er der ingen afregning før levering og evt. montering er afsluttet og resultatet er godkendt.

Ved at vælge DanHegn vælger du en virksomhed med stor erfaring som stabil leverandør på markedet, og du er garanteret den bedste service og kvalitet uden kedelige overraskelser. Vi opfylder dine ønsker og krav og kan tilbyde alt fra måltagning, produktion, klargøring af grund, installering og reetablering i det omfang, du har behov for det.

Besøg vores showroom på Industrivej i Dalmose eller kig i vores katalog her på siden og bliv inspireret af de mange forskellige, flotte designs på både låger og porte.

Splash Jernhegn

Du kan selvfølgelig også bare ringe for et uforpligtende tilbud: 20 94 17 60 eller kontakte os via mail: info@danhegn.dk

Error parsing XSLT file: \xslt\ListLagervare.xslt